Over ons

 

Na jarenlang als linkshandige tennisster, zo'n 40 jaar, op de tennisbaan te hebben rondgelopen, wilde ik ook eens kennis maken met de golfsport. Altijd gedacht dat golfen voor oudere mensen was, niets is minder waar en ......... was ik maar 20 jaar eerder begonnen. Wat een leuke sport, lekker buiten, in beweging,gezellige mensen en ook in het buitenland super om je vakantie mee door te brengen. 

In eerste instantie startte ik als een rechtshandige golfer, maar na een paar maanden trainen, trainen en nog eens trainen, heb ik besloten om  over te stappen naar linkshandig golfen en dat beviel een stuk beter!

Toen ontdekte ik dat er voor de linkshandige golfer, weinig keuze was in golfhandschoenen. Zo is mijn webshop Goleftee ontstaan. In de winter van 2015 een opzet gemaakt, inkopen gedaan en website gebouwd etc. Super spannend allemaal, maar wat een energie krijg je daarvan. Een eigen business,webshop,website, wat een uitdaging.

 

Inmiddels alweer een paar maanden verder en het begint zo langzamerhand te lopen, de inkopen komen binnen, de webshop gaat zich steeds meer vullen. Ook voor de rechtshandige golfer heb ik inmiddels handschoenen ingekocht. Ik heb er zin in en ik hoop jullie ook.

 

Natuurlijk houd ik mij altijd aanbevolen voor tips and tricks.

Ik wens jullie allemaal een fantastisch golfseizoen 2017 en bedankt voor het bezoeken van mijn website.

 

Astrid Kesteloo

0634566344

Contactgegevens

Goleftee

Astrid Kesteloo

Schubertlaan 7

4384 LL  Vlissingen

E-mail: info@goleftee.com

Telefoonnummer: 0634566344

BTW nummer: NL149531588B01

KVK: 64435660

IBAN: NL 56 RABO 0306 877 074

Volg ons op Facebook , Instagram en Twitter

 

 

 

 

 

Veilig online betalen

Gratis verzendkosten vanaf 50 euro! Wilt u langskomen om de produkten te bekijken of te passen geen enkel probleem, stuur een mail naar info@goleftee.com en we maken een afspraak!

Bestellingen in de buurt van Vlissingen, kunnen ook thuis worden opgehaald. Mailen- betalen- ophalen. Dus geen verzendkosten!